marți, 8 iulie 2014

Buna ziua tuturor!

Pentru ca am primit mesaje din partea oamenilor si multa lume ne-a intrebat,ce este E-njoint ™?

Ce efecte are E-njoint ™??

Dauneaza sanatatii?

Am decis sa sa venim in intampinarea publicului larg cu lamuriri in ceea ce priveste produsul pe care noi il oferim ,
 asadar va vom explica in cuvintele urmatoare ce inseamna E-njoint ™?

E-njoint ™ disposable (unica folosinta)-Este primul din cele 4 produse pe care noi il putem oferi in acest moment.

E-njoint ™ este ultimul trend in materie de tigari electronice,acest model putand fi folosit pana la 500 de fumuri.

E-njoint ™ disposable,pentru ca despre asta vorbim in acest prim articol este de forma unei tigari clasice similare unui (joint) si are un varf cromat de  forma unei frunze de cannabis care se aprinde intr-o culoare verde de fiecare data cand utilizatorul trage un fum.


 Foarte important si de retinut!

E-njoint NU contine tetrahidrocanabinol sau prescurtat THC,aceasta fiind substanta activa din compozitia plantei pe care noi o cunoastem sub denumirea de marijuana sau cannabis.

De asemenea NU contine tutun sau nicotina,substante care dupa cum bine stim si s-a dovedit sunt periculoase si dauneaza grav sanatatii.Din aceste motive,avem curajul sa spunem ca tigara pe care noi o promovam este 100% legala si absolut inofensiva.

Pretul unui E-njoint este de 50 lei,iar in curand vom avea oferte atractive pentru utilizatorii nostri, pachete la un pret special pentru petreceri si multe alte surprize
                                    
                               E-njoint se adreseaza strict persoanelor peste 18 ani!!


E-njoint utilizeaza o baterie ce  se activeaza in momentul in care utilizatorul a tras primul fum.
Tigara vaporizeaza un lichid ce contine glicerina vegetala,glicol propilena si una dintre cele 6 arome disponibile(fructul pasiuni,pepene rosu,energy drink,capsuni si cirese) functionand pe acelasi principiu ca si tigarille electronice clasice.


Asadar E-njoint ™ este un motiv perfect pentru a te relaxa intr-un mod unic, fie ca esti la o petrecere ,eveniment muzical,cluburi,baruri sau cafenele si bineinteles..lista poate continua.


In urmatoarele noastre articole,va vom vorbi despre produsele viitoare ce vor ajunge in premiera in Romania si pentru orice alte detalii nu ezitati sa ne contactati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu